Палети

Нашата компанија Брза Пратка за своите верни клиенти ја нуди услугата доставување на палети и тоа во Македонија, во соседните земји како и во земјите членки на ЕУ. Транспорт на палети во Македонија во работно време може да се врши само во следниве градови: Скопје, Битола, Охрид, Струга, Струмица, Гевгелија. Во другите градови ваква услуга е можна само по договор и после работно време. За повеќе информации побарајте не на нашиот бесплатен телефонски број 0800 22 00 или пишете ни на office@brzapratka.com.