Карго понуда

Доколку сакате специјализиран карго превоз во Македонија или во регионот како Бугарија, Косово или другите соседни земји Брза Пратка сака да Ви излезе во пресрет. Пополнете го нашиот онлајн формулар со потребните информации и во најкраток можен рок ќе Ве контактира наш вработен за да ја креираме идеалната понуда за Вас. Дополнително проверете ја нашата страна, кликнете тука, за да дознаете кои се потребните документи за да може да се испрати Вашиот товар. За сите дополнителни информации проверете ја нашата Ч.П.П. страна, јавете се на бесплатниот телефон 0800 222 00 или обратете се до Одделот за карго услуги 078/423 – 039.

Контакт податоци

Име на Вашата Фирма/Организација

Лице за контакт

Телефон за контакт

Вашата е-пошта

Карго податоци

Дестинација од - до

Тежина на карго (приближно)

Обем - димензии на каргото

Број на палети за карго

Висина на палетата

Рок за достава

Докажи дека не си спам