Глобална достава

Глобална достава е авионска достава на пратки и документи во цел свет, овозможена со помош на нашите бизнис партнери. Доставата е брза, и е само во еден правец. Клиентите мора да платат во Македонија. Ценовникот можете да го погледнете подолу.