Македонија – Романија

Македонија – Романија и обратно

Брза Пратка врши редовен транспорт на сите видови пратки помеѓу Македонија и Романија преку Бугарија. За деталите на оваа услуга, како и за да го разгледате ценовникот во детали кликнете на копчето за повеќе.