Македонија – Албанија

Македонија – Албанија и обратно

Брза Пратка врши редовен транспорт на сите видови пратки помеѓу Албанија и Македонија. Доставата на пратките се врши во рок од еден работен ден. За деталите на оваа услуга кликнете на копчето за повеќе.