Македонија – Грција

Македонија – Грција

Брза Пратка истотака врши редовен транспорт на секаков вид на пратки помеѓу Македонија и Грција. За деталите на оваа услуга, како и за да го разгледате ценовникот во детали кликнете на копчето за повеќе.