Македонија – Косово

Македонија – Косово и обратно

Брза Пратка нуди достава на пратки од Косово до Македонија и обратно. Доставата се врши во рок од еден работен ден. За повеќе информации можете да се јавите во нашите канцеларии и нашите вработени ќе одговорат на сите Ваши прашања. Искористете го нашиот бесплатен телефонски број 0800 22 00.