Селидба

Брза Пратка ја нуди оваа услуга на клиентите од Скопје, со можност за договор и во другите градови на Македонија. Транспортот се врши со комбиња. Подолу погледнете ги цените и другите информации за оваа посебна услуга.

Исто така Брза Пратка врши специјализиран транспорт на прозорци и врати. За повеќе информации проверете го ценовникот на транспорт на прзорци и врати, кликнете тука.