Флаери, реклами и хибридни пратки

За оваа услуга Брза Пратка има разработено 3 варијанти и тоа: првата варијанта е делење низ прометни улици, втората варијанта е прикачување на флаер односно рекламен материјал на секоја пратка што ја доставуваме, со капацитет од 30 000 флаери месечно доставени до активни потрошувачи, и третата варијанта е разнесување на флаери и рекламен материјал по поштенски сандачиња.

 

За хибридни пратки (пратки кои се распоредени по адреси, како на пример сметки за струја и сл.) нудиме ниски цени, односно цените се определуваат во зависност од количината што треба да биде доставена и според дадениот рок за достава. Ако имате конкретна понуда за соработка, тимот на Брза Пратка со задоволство ќе ја разгледа и ќе ве контактира.

Добијте понуда на следниот линк.