Контакт

Диспечерски центар

(02) 3224 881
070/386 – 910
office@brzapratka.com
секој ден 09:00 – 19:00

Сметководство

078/423 – 039
секој ден 08:00 – 16:00
kargo@brzapratka.com

Рекламации, поплаки и пофалби

071/223- 119
секој ден 16:00 – 21:00
prijavi@brzapratka.com

Грижа за корисници

Телефон: 071/223 – 119
секој ден 08:00 – 16:00
naracaj@brzapratka.com

Продажба

 075/333 – 068
секој ден 08:00 – 16:00
komercija@brzapratka.com

Управител

sales@brzapratka.com

Исплата на откуп

078/238 – 219
секој ден 10:00 – 16:00
v.ilieva@brzapratka.com

Меѓународен транспорт
канцеларија Македонија

070/386 – 910
секој ден 09:00 – 19:00
е-пошта: mk@brzapratka.com

Меѓународен транспорт
канцеларија Европска Унија

00 359 8 9913 1010
bg@brzapratka.com

Контакт

Имате прашања, Ве молиме контактирајте не

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

Внесете го текстот
captcha