Меѓународна товарителница

Порталот на Брза Пратка нуди бесплатна услуга „Генерирање на Меѓународна товарителница“. Се што треба да направите е да ги пополните полињата подолу со потребните информации користејќи латинична азбука.

Кога сметате дека сте ги пополниле сите полиња стиснете на копчето „Генерирај“ при што на истава страна ќе се појави прозорец со Вашиот документ, Меѓународна товарителница во 4 страни, односно 4 копии. На врвот на прозорецот кога ќе застанете со глувчето ќе ви се појават дополнителни можност: ротирај, зачувај, или печати.