Услуги

Услуги во Македонија

Достава на секаков вид пратки

Основната дејност  е достава на секаков вид на пратки. Ние сме една од трите најголеми фирми во Македонија за овој тип на услуги и поради својот обем може да пласираме понуда по конкуретна цена. Доставата се врши во рок од еден работен ден од превземањето на пратката. За подетални информации проверете го нашиот ценовник.

Купувајте со курир

Брза Пратка нуди купување со курир. При купување од партнерски трговски компании Брза Пратка нуди можност за нарачка од нашите партнери и плаќање на рака при достава на пратката до Вашата врата. Во цената на производот се вклучени и трошоците на транспорт. Кои се партнерите на Брза Пратка дознајте повеќе на линкот на копчето.

Прозорци и врати

Брза Пратка врши специјализиран транспорт на прозорци и врати. За повеќе информации проверете го ценовникот на транспорт на прзорци и врати, кликнете тука. Дополнително вршиме и транспорт при селидба. Проверете го линкот на копчето за цените и други информации за оваа посебна услуга. Транспортот се врши со комбиња.

Меѓународен транспорт

Достава на пратки во целиот свет

За сите кои имаат потреба од праќање на пратки во целиот свет, Брза Пратка е Вашиот партнер. Во разумен рок ќе се погрижиме Вашата пратка да стигне до својата дестинација. За повеќе информации бесплатниот телефонски број 0800 22 00 или проверете го линкот.

Македонија – Бугарија и обратно

Брза Пратка врши редовен транспорт меѓу Македонија и Бугарија со време на достава од еден до три работни денови. за потребите на достава од Бугарија за Македонија Брза Пратка има центар за обработка во Софија за кој можете да дознаете повеќе на страната за канцеларии.

Македонија – Косово и обратно

Брза Пратка нуди достава на пратки од Косово до Македонија и обратно. Доставата се врши во рок од еден работен ден. За повеќе информации јавете со и информирајте се од нашите вработени, они ќе ви одговорат на сите Ваши прашања. Искористете го нашиот бесплатен телефонски број 0800 22 00.

Македонија – Грција и обратно

Брза Пратка врши редовен транспорт на сите видови пратки помеѓу Македонија и Грција. За деталите на оваа услуга, како и за да го разгледате ценовнитек во детали кликенте на копчето за повеќе.

Македонија – Албанија и обратно

Брза Пратка врши редовен транспорт на сите видови пратки помеѓу Албанија и Македонија. Доставата на пратки се врши во рок од еден работен ден. За деталите на оваа услуга кликенте на копчето за повеќе.

Македонија – Романија и обратно

Брза Пратка врши редовен транспорт на сите видови пратки помеѓу Македонија и Романија преку Бугарија. За деталите на оваа услуга, како и за да го разгледате ценовнитек во детали кликенте на копчето за повеќе.