Замена на практа – Нова услуга од Брза Пратка

Замена на практа – Нова услуга од Брза Пратка

Брза Пратка воведува нова услуга „Замена на пратки“. За дополнителни 100 денари можете да ја замените/пратите и да добиете замена за пратката која сте ја пратиле. Оваа услуга се однесува за пратка чија тежина не изнесува повеќе од 10кг. За истата се подразбира дека давате право на курирот да ја провери содржината на пратката која ја праќате и замената која ја очекувате. Доколку станува збор за исти артикли курирот ја дава Вашата замена и ја зима стариот артикл. Од нас добивате информација за која пратка сте добиле замена.
Оваа услуга е многу корисна при купување и продавање преку интернет на предмети како облека или обувки каде често може да настане недоразбирање околу големините или моделите.
За повеќе информации јавете се на бесплатниот телефонски број 0800 222 00.

Leave a comment