Неработен ден 08.12

Неработен ден 08.12

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 8ми декемеври е државен празник, се празнува животот и делото на Свети Климент Охридски, словенскиот просветител и творец на кирилицата.

Исто така би сакале да Ве информираме дека пратките кои се доставуваат или треба да се достават во тој период ќе бидат доставени еден работен ден подоцна.

Среќен празник,
од тимот на Брза Пратка.

Leave a comment